Васил Петров продължава традицията да ни поздравява с Коледни песни,

...
 Васил Петров продължава традицията да ни поздравява с Коледни песни,
Коментари Харесай

Васил Петров с празнично турне за Рождество Христово

 

Васил Петров продължава традицията да ни поздравява с Коледни песни, този път със серия от концерти. След две години отсрочване този декември той показва нова празнична стратегия – БЯЛА КОЛЕДА.

 

Първият концерт е на 14 декември в Перник на сцената на Драматичния спектакъл, на 15 декември е във Велико Търново в Читалище „ Надежда, 16 декември в Търговище в Драматичния спектакъл и 19 декември в Хасково в читалище „ Заря “.

 

„ Бяла Коледа “ изпълва сетивата с мекотата в гласа на Васил Петров и с чувството за непосредственост, които са негов музикален почерк, с красиви взаимни осъществявания и с огромния тон на Врачанска филхармония, Йордан Тоновски джаз трио под палката на маестро Христо Павлов.

 

Коледните класики са създадени в арананжименти в суинг, джаз, поп звучене и впечатляващи валсове, водени от устрема към благополучие, подкрепени от сплотеността в фамилията и съхранили в себе си вярата в идното Рождество Христово.

 

Специални посетители в продукцията са брилятната цигуларка Зорница Иларионова и сопраните Таня Лазарова и Мария Божилова. В програмата са класики като White Christmas на Ървинг Бърлин, Silent night, Let it snow, What ever happened to Christmas и други, както една негова истинска ария по текст на Архимандрит Серафим „ Рождество Христово “ и е подготвил още няколко изненади.

 

Празничното му турне продължава и с още два концерта „ Коледа с Васил Петров “ с оркестъра на Държавна Опера Русе с маестро Димитър Косев, ще му партнира и сопраното Даниела Караиванова! Концертите ще се проведат в град Русе на 21 декември на сцената на Доходно здание, и на 22 декември в Габрово в зала „ Възраждане “. Всички концерти са с начален час 19:00ч.

 

Билетите са към този момент в продажба на касите на залите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР